Tilburgse

 

Damvereniging

 

Live uit Heule: Jeugdkampioenschap van België

Update 6-4-12: Bert Deneef kampioen van Belgie bij de Cadetten! Proficiat Bert. Een prima prestatie van 8 punten uit vier wedstrijden. Tweede is geworden Stijn Kindt die het alleen tegen Bert moest ontgelden maar voor de rest alles heeft gewonnen.

 

Lees meer

Provinciaal schooldamkampioenschap voor De Regenboog (Tilburg)

Het provinciaal schooldamkampioenschap is zondag in een dubbele overwinning voor de Tilburgse basisschool De Regenboog geëindigd. Bij de pupillen won De Regenboog (5-9) voor De Achterbergschool (Dongen) (5-8) en De Dierdonk (Helmond) (5-7), bij de welpen was de uitslag 1.De Regenboog 9-16, 2. Dierdonk 9-14 en 3. Biezenkring (Dongen) 9-12. De Tilburgers gaan zich nu opmaken voor de halve finales van het schooldamkampioen-schap van Nederland op 12 mei. Alle uitslagen en foto's

 

Halve Finale Aspiranten (Tilburg)

De eerste ronde was op 3 maart. De tweede op 17 maart en dan gaan ook de welpen strijden voor een ticket naar de finale. Er is nog vanalles mogelijk aangezien er op dit moment 4 dammers op kop lopen. Dit jaar is de organisatie in handen van Damschool Tilburg. Alle uitslagen zijn te vinden op deze site en natuurlijk op het onvolprezen Toernooibase. Er zijn ook foto's van het toernooi in het archief.

Kimberley Huijskens wint met groot overmacht

Door alle partijen winnend af te sluiten werd Kimberley in Dongen Brabants kampioen. Verrassend was de tweede plaats voor de Tilburger Alhaji Bangura van de Regenboog. In de finale versloeg hij zijn twee concurrenten uit Dongen Sjors van t Westeinde en Erwin Broekhoven.

Alle uitslagen en foto's van het kampioenschap staan hier.

 

Debuut van Joris en Kimberley in TDV3

Joris de Valk 16jr  en Kimberley Huijskens  12 jr debuteerde zaterdag 28 januari

in Oudenbosch met het derde team van TDV  tegen de De Variant

 

Joris werd met een coup de la Bombe  (bom zetje) geconfronteerd en moest binnen

2 uur capituleren.

Kimberley kwam in de opening een schijf achter maar capituleerde pas na 3 uur

Op de foto staat de ex jeugd speler Bas van den Broek teamcaptain-TDV3 zijn twee jeugdspelers gade te slaan


Kimberley weer beste dammer

Mooi stukje in de Tilburgse Koerier vandaag. Kimberley Huijskens was afgelopen zondag ongeslagen door de voorronde van het Brabants kampioenschap gekomen.

Aanstaande zaterdag reist Kimberley af naar Oudenbosch. Daar mag TDV 3 het gaan opnemen tegen De Variant in de Nationale Clubcompetitie.

Zet hem op Kimberley!

Lees meer

DamSchool Tilburg

De DamSchool Tilburg (DST) is een nieuwe jeugddamvereniging, die in januari 2012 echt van
start gaat. Als je ongeveer 8 jaar of ouder bent, ben je elke donderdagavond van 7 tot 8 uur
(oudere jeugd mag nog wat langer blijven) welkom in Wijkcentrum De Boomtak, Boomstraat 81,
5038 GP Tilburg (013-5430920).

Als je gewoon een keer wilt komen kijken ben je ook van harte welkom en zonder enige verplichtingen. Op de website staat alle informatie over de nieuwe jeugddamvereniging.

 

Lees meer